ONZE WERKWIJZE, EXPERTISE EN GESCHIEDENIS

ALL-IN SERVICE

VAEX begeleidt u graag in het gehele traject, daarbij leveren wij een all-in service. Naast een zorgvuldige selectie besteedt VAEX veel zorg aan de gezondheid en het welzijn van uw fokvee. Iedere koe wordt apart door een dierenarts onderzocht en krijgt een gezondheidsverklaring. Vanzelfsprekend is het bedrijf op de hoogte van de eisen die veterinaire dienten in verschillende exportlanden aan dergelijke verklaringen stellen.

Lees meer

Werkwijze

Waarom relaties ons zien als dé partner in de internationale handel van biggen, varkens en runderen? Waarschijnlijk omdat we in de afgelopen 40 jaar hebben geleerd dat het veel meer is dan veehandel alleen. Het is een kwestie van kwaliteit en expertise. Klantgerichtheid. Kennis van de markt. Oog voor dierwelzijn. En de wil om maximale waarde te creëren voor onze relaties, afnemers én leveranciers. Dat biedt vertrouwen. De reden dat u ons overal tegenkomt. In Europa, maar ook ver daarbuiten. Waar we ook komen, overal zijn we VAEX – The Livestock Traders

Lees meer

De handelspartner die weet wat u beweegt!

50 jaar expertise

De VAEX Group B.V. specialiseert zich in de handel van biggen, slachtvarkens- en zeugen, fokrunderen en gebruikte trucks. VAEX is internationaal georiënteerd en bestrijkt met een eigen wagenpark heel Europa en zelfs enkele landen daarbuiten. De dagelijks leiding binnen het bedrijf ligt in handen van Pim en Dirk Govers. Daarbij worden zij nog altijd ondersteund door oprichter Leo Govers.

Door jarenlange ervaring en expertise bewijst de VAEX Group zich graag als uw ideale handelspartner.

Geschiedenis

De Familienaam Govers is al sinds jaar en dag gekoppeld aan de handel in varkens en vee. Van generatie op generatie zijn familieleden actief binnen deze sector. De handel begint op regionaal en later nationaal niveau.  In 1974 starten Toon en Leo Govers het bedrijf de Gebroeders Govers Reek B.V.  De broers breidden de handel uit, trokken over landgrenzen en maakten van de naam Govers een begrip in Europa. In 1992 verandert het bedrijf de naam in VAEX (varkens export). Sinds 2005 maken Pim (zoon van Toon) en Dirk (zoon van Leo) deel uit van de directie. Daarbij worden zij nog altijd ondersteund door oprichter Leo Govers. Samen met 85 personeelsleden zorgen zij ervoor dat VAEX blijft groeien.

MEDEWERKERS


Dirk Govers

CEO, pigs South Europe

+31 6 51 18 33 41
NL, EN, DE, IT, ES, FR

Ilona Mioulleri

Sales

+31 6 51 95 12 32
NL, RU, EN, FR

Gert Posthouwer

Pigs East and West Europe

+31 6 53 90 92 62
NL, EN, DE

Carmen Radulescu

Pigs & meat RO, HU

+40 722 237 751
RO, IT, HU, ENG

Mike Cornelissen

PIGS & MEAT EUROPE

+31 6 11 44 77 87
NL, EN, DE

Karin van Lieshout - Vissers

Kevin Kappetijn

Guusje van den Hoogen

Daphne van Venrooij

Percilla Perdon

Anita van den Boom - van Rijbroek

Nicolle Habraken

Willem de haan

Danny Rosbender

Susanna Stepanyan

Oleg Volovik

Sales Central Asia

Telegram: +998 88 475 0116 | Whatsapp, Viber: +36 30 272 1 272
RU, EN, HE, UZ

Sjoerd Zonnenberg

Zoeken