#Nieuws

Dit is VAEX

Datum: dinsdag 7 juli 2020

In 1971 startten de broers Toon en Leo Govers hun varkenshandel Gebroeders Govers B.V., vanuit een werkkamer aan huis. Inmiddels zijn we bijna vijftig jaar verder. Vijftig jaar van talloze ontwikkelingen en vernieuwingen, waarbij het warme gevoel van een familiebedrijf altijd is gebleven. Dit is het VAEX van nu.

VAEX Group
De handelspartner die weet wat u beweegt! VAEX Group is onze overkoepelende organisatie, waaronder zowel de varkens- en veehandel als de truckhandel valt. Twee verschillende takken, die beide zelfstandig opereren vanuit eenzelfde klantgerichte gedachte: ‘Nee kennen we niet, en ja ligt om de hoek!’. Allebei nationaal én internationaal actief, vanuit passie voor hun product.

VAEX The Truck Traders
Voor gebruikte en nieuwe trucks, trailers en exclusieve voertuigen op maat. En dan bedoelen we ook écht op maat. Wij zijn niet alleen specialist op het gebied van in- en verkoop, maar bieden ook onderhoud en ombouwmogelijkheden in onze moderne werkplaats bij het bedrijfspand in Ravenstein. Een compleet nieuw interieur in uw voertuig? Onze customizers van BUFFL zorgen ervoor. Transport van uw vervoermiddel? Wij starten met liefde de motor van onze exclusieve berger. In- en verkoop, inruil, onderhoud, customizing, binnendienst en transport: The Truck Traders bieden een totaalconcept van A tot Z!

VAEX The Livestock Traders
Bijna 50 jaar ervaring met de handel in biggen, varkens, zeugen en fokrunderen. Handel vanuit een basis van vertrouwen en met een persoonlijke benadering. Vraag dat maar na aan ons brede netwerk van afnemers en leveranciers in Nederland, Europa en daarbuiten. Het welzijn van dieren verliezen we nooit uit het oog. Flexibel? Jazeker! Door onze eigen transportafdeling AXIS Eurolink, met een ruim en modern wagenpark, en onze ruststal Anhoka in Hongarije. In- en verkoop, ook vanuit de vestiging in Roemenië, service, bemiddeling, kwaliteitszorg en transport: daarvoor zorgen The Livestock Traders. Veelzijdiger kan bijna niet!

 

« ga terug

Zoeken