#NIEUWS

VAEX met stand op LIV Venray 2016

Datum: vrijdag 12 februari 2016

Vanzelfsprekend zijn we dit jaar ook weer aanwezig op de LIV Venray 2016 (1 t/m 3 maart, Stand 269). Wij vertellen natuurlijk graag wat wij als VAEX voor de Nederlandse varkenshouderij kunnen betekenen. Echter, is het ons inzien, met het oog op leveren van kwaliteit, meer dan ooit van belang dat we als sector de koppen bij elkaar gaan steken tijdens deze beurs. 

Marktontwikkelingen

Enkele voorspellingen wat betreft de varkensmarkt van eind 2015 worden steeds meer de harde realiteit:

  • De Nederlandse big verliest het in het buitenland van Denemarken en Duitsland;
  • Aanbod biggen uit Nederland wordt krapper;
  • Nederlandse prijs steeds meer in lijn met exportprijzen.

"Hoe gaat u zich bewegen in de markt?"
 

Hoe blijft VAEX samen met u de race winnen?

  • Binnenlandse oriëntatie
    Door goed inzicht te krijgen in gezondheid en kwaliteit wat betreft de biggen van onze leveranciers hebben wij voor u de juiste big. Daarnaast kunnen wij door vaste handelsrelaties voor afzet zorgen van vleesvarkens in zowel binnen- als buitenland. 

  • Exportmogelijkheden
    Dankzij ruim 40 jaar exportactiviteiten zijn we in staat om iedere vleesvarkenshouder, in heel Europa, de juiste big aan te bieden. Heeft u de juiste big? Dan kiezen we samen met u bewust voor de juiste afnemer in het buitenland.

  • Kwaliteitsmanagement & Transparantie
    Om onze afnemers te kunnen garanderen dat onze biggen voldoen aan de door hun gestelde criteria hanteren we een 5 tal punten onder de noemer 5 Star Piglets by VAEX. Dit is niet het zoveelste keurmerk maar enkel een leidraad voor onze leveranciers. Tevens stellen wij onze kwaliteitsmanager ter beschikking welke een frisse blik kan werpen op bedrijven. Meer info >

 

« ga terug

Zoeken