SLACHTVARKENS- EN ZEUGEN

SLACHTVARKENS- EN ZEUGEN

VAEX levert varkens op maat. Via vaste handelsrelaties kan het bedrijf varkens in heel Europa afzetten. Wij zorgen voor de juiste verwaarding van ieder product, waarbij voortdurend gestreefd wordt naar een open en transparante relatie tussen leveranciers en afnemers. Hierdoor ligt de specialisatie in begeleiding en bemiddeling tijdens het gehele proces.

Vleesvarkens
VAEX heeft als prioriteit een open en transparante relatie tussen leveranciers en afnemers te waarborgen. Hierdoor ligt de specialisatie in begeleiding en bemiddeling tijdens het gehele proces wat betreft de verwaarding van uw product. Hierbij wordt gestreefd naar een constante kwaliteit van de dieren.

Gezondheid
Bij de verwaarding van uw vleesvarkens zorgen wij voor een voortdurende gezondheids- en kwaliteitsbewaking. Zo hebben we een eigen kwaliteitsmanager aangesteld welke vermeerderaars en vleesvarkensbedrijven bezoekt. Bij deze bezoeken worden klinische beoordelingen gedaan waarbij met name gelet wordt op de gezondheid van de dieren. Tevens kan onze kwaliteitsmanager eventueel slachtlijnonderzoek uitvoeren/ begeleiden.

Duurzaamheid
De juiste big op het juiste moment op de juiste plaats in de markt krijgen, dat is de uitdaging die VAEX graag voor u aangaat. Om dit te kunnen bereiken steken wij veel energie in het behoud van een continue en duurzame relatie met zowel leveranciers als afnemers en brengen wij ook beide partijen met elkaar in contact. Dit ondersteunt onze doelstelling een zo hoog mogelijk rendement voor u te behalen en zorgt ervoor dat uw dieren bij de juiste slachterij terecht komen. 

Slachtzeugen
VAEX haalt het uiterste uit iedere zeug waarbij de kwaliteit en conditie van de zeug het geschikte afzetkanaal bepaalt. Wekelijks worden van diverse fokkers zeugen op verzamelcentra bij elkaar gebracht. Vanuit hier worden ze geëxporteerd naar België en Duitsland of eventueel afgezet op de binnenlandse markt.

De VAEX Group bemiddelt tevens in zeugen vanuit andere Europese landen waaruit een goede oriëntatie op de zeugenmarkt voortvloeit. Het bedrijf bestaat uit een uitgebreid team professionals dat in alle landen actief is. VAEX is dan ook altijd in staat om zelf aanwezig te zijn bij de selectieprocedure waarvan een vlotte en duidelijke afwerking het resultaat is.

Bij het ophalen van de slachtzeugen is het voor VAEX tevens mogelijk om uw restbiggen mee te nemen. Hierdoor wordt  één beweging gecreëerd en wordt de ziektedruk in uw bedrijf minder.

Varkensprijzen & vraag en aanbod

Wekelijks een overzicht van actuele varkensprijzen in uw e-mail? Wekelijks inzicht in actueel vraag en aanbod?

Schrijf u eenvoudig in

Vraag een offerte aan

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij VAEX Varkens- en Veehandel, we bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

offerte

Zoeken