In- en verkoop van biggen, slachtvarkens, zeugen en restbiggen

VAEX onderhoudt nauw contact met vaste fokkerij-organisaties, voerleveranciers en dierenartsen. Zo is er een intensieve begeleiding door een kwaliteitsmedewerker. We proberen het proces zo inzichtelijk mogelijk te maken voor alle partijen waarbij transparantie over en weer hoog in het vaandel staat. Hierdoor is het mogelijk iedere vleesvarkenshouder de juiste genetica aan te bieden.

BIGGEN

Het leveren van elk type genetica voor iedere markt. Dat is een uitdaging die VAEX graag aangaat. Het bedrijf is in heel Europa actief waardoor het in de afgelopen jaren een internationaal netwerk van aanbieders en afnemers heeft kunnen opbouwen.

 

Lees verder

We streven naar de juiste big in het juiste klimaat

SLACHTVARKENS- EN ZEUGEN

VAEX levert varkens op maat. Via vaste handelsrelaties kan het bedrijf varkens in heel Europa afzetten. Wij zorgen voor de juiste verwaarding van ieder product, waarbij voortdurend gestreefd wordt naar een open en transparante relatie tussen leveranciers en afnemers. Hierdoor ligt de specialisatie in begeleiding en bemiddeling tijdens het gehele proces.

 

Lees verder

Wij zorgen voor de juiste verwaarding van ieder product.

RESTBIGGEN

Wij helpen u graag verder om uw restbiggen te verwaarden om zo eventuele ziektedruk weg te nemen uit uw bedrijf en de gezondheid status te verbeteren. VAEX heeft een vaste groep afnemers die geïnteresseerd zijn in restbiggen.

 

Lees verder

Wij hebben een vaste groep afnemers die geïnteresseerd zijn in restbiggen

Varkensprijzen & vraag en aanbod

Wekelijks een overzicht van actuele varkensprijzen in uw e-mail? Wekelijks inzicht in actueel vraag en aanbod?

Schrijf u eenvoudig in

Zoeken