#NIEUWS

Logistiek coördinator met boerenverstand!

Datum: maandag 18 juli 2022

Over de rol
Samen met jouw collega’s van het planningsteam zorg jij ervoor dat het transport op rolletjes loopt, letterlijk. Het is jouw verantwoordelijkheid om al het transport, materieel en personeel effectief en efficiënt in te plannen. Voor ritten in zowel binnen- als buitenland. 

Dagelijks sta jij in contact met onze klanten, leveranciers en het commerciële team om de ritplanning compleet te maken. En verzorg jij de transportbegeleiding van onze chauffeurs en charters. 

De planningswerkzaamheden worden verricht volgens de rij- en rusttijdenwet, waarbij knelpunten en ad hoc werkzaamheden voor kunnen komen. Ook dit pak jij op! Daarnaast denk je mee in het optimaliseren van processen en het aanbrengen van verbeterprocessen op de afdeling planning. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie waarin jij de spil in het web bent.

Over jou
Vrienden omschrijven je als stressbestendig, zelfstandig en een gasgever. Want dat doen wij, gas geven! Je denkt in oplossingen, staat stevig in je schoenen en bent een kei in communiceren. Je bent in het bezit van gezond boerenverstand en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Daarnaast 
● heb jij enkele jaren ervaring in transport of de agrarische sector;
heb jij kennis van het MS Officepakket en diverse planningstools;
● beheers jij de Engelse en Duitse taal. Andere talen is een pré;
● ben je flexibel inzetbaar in overleg met je team

Wat bieden wij jou
● Een verzorgde lunch. De broodtrommel mag je thuis laten.
● Natuurlijk vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
● Veel vrijheid en een gezonde dosis eigen verantwoordelijkheid.
● Meer dan genoeg afwisseling.
● Een fijne, gezellige werkomgeving. Met diverse teamactiviteiten.

Waar kom ik terecht?
AXIS EUROLINK is dé logistieke partner van VAEX Varkens- en Veehandel B.V. en gespecialiseerd in het transport van levende have. Wij verzorgen alle transportbewegingen van de handelstak en hebben een verbindende rol tussen de klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. De organisatie van VAEX en AXIS EUROLINK heeft een vooruitstrevende kijk op de maatschappij en gaat door waar andere stoppen. Kortom, gas geven in een modern jasje.

Samenwerken doe je met het planningsteam bestaand uit een planner, financiële en ondersteunende collega’s. Daarnaast sta je in nauw contact met het commerciële team binnen de veehandel en onze Roemeense bedrijfstak.

Check ons team → www.thelivestocktraders.nl/varkens/contact

Heb je vragen? Wil je meer weten? Of wil je Linda graag telefonisch spreken over deze functie?
Dat kan! Bel Linda dan op 0486-472250. Ze vertelt je graag meer over deze functie.

Direct solliciteren
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar linda.carels@vaex.nl

« ga terug

Zoeken