#NIEUWS

Gezocht: Werkpaard met logistiek hart

Datum: maandag 2 januari 2023

Werkpaard met logistiek hart - Full time

Over de rol
Als logistieke backoffice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling logistiek. Je ontlast planners en ondersteunt bij het logistieke proces. Je verzamelt onder andere transportgegevens en zorgt dat alles compleet is. Je verzorgt de routeplanning, het opmaken van de CMR, je vraagt traces aan en onderhoud contact met klanten en leveranciers. Én je draagt bij aan de procesoptimalisatie van de afdeling logistiek, in samenwerking met collega’s. Kortom, een afwisselende rol!

Over jou
Jij bent iemand met gezond boerenverstand. Gemotiveerd, positief, stressbestendig en een werkpaard. Op jouw geheugen kunnen we rekenen, je hebt een stevige persoonlijkheid en uiteraard goede communicatie skills. Met jouw flexibele instelling en doorzettingsvermogen, loopt alles op rolletjes!

en verder:
● Beheers je het MS Officepakket
● Ben je bekend met diverse planningstools (pré)
● Interesse in transport, is mooi meegenomen!
● Én beheers je de Engelse en Duitse taal, andere talen is een pré.

Wat bieden wij jou

● Een gezellige en vrije bedrijfscultuur;
● Samen lunchen op kantoor, de broodtrommel mag je thuislaten;
● Veel vrijheid en een gezonde dosis eigen verantwoordelijkheid;
● Meer dan genoeg afwisseling;
● Een gezellig team;
● Fijne (vrijdagmiddag) feestjes, zonder verplichte eindtijd.

Over ons
VAEX is gespecialiseerd in internationale handel (en transport) van levend vee. En ja, ook nu verder lezen. Ons team bestaat namelijk uit een goede combinatie van hakken en klompen. En onze mannen, lopen heus niet alleen maar op klompen. Ons team bestaat uit 34 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar. 

Check ons team → www.thelivestocktraders.nl/varkens/contact. 

AXIS EUROLINK is onze logistieke partner en gespecialiseerd in het transport van levende have. Zij verzorgen alle transportbewegingen van de handelstak en hebben een verbindende rol tussen de klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. De organisatie van VAEX en AXIS EUROLINK heeft een vooruitstrevende kijk op de maatschappij en gaat door waar andere stoppen. Kortom, gas geven in een modern jasje!

Heb jij zin om te starten?
Stuur jouw CV en motivatie naar:
Linda Carels (Office manager): linda.carels@vaex.nl

Voor vragen kun je Linda mailen óf bellen op: 0486 - 47 22 50
Je kunt solliciteren t/m 30 november 2022.

« ga terug

Zoeken