#NIEUWS

Gezocht: Communicatie medewerker met design skills

Datum: donderdag 27 oktober 2022

Reek, 16 uur

Lijkt het je gaaf om meerdere keren per jaar een magazine te maken, samen met jouw marketingcollega Nicolle? Ken jij je weg in Adobe Indesign en zit je het liefst de hele dag op social media? Lees dan verder.

Over de rol
Zoals je in de inleiding kon lezen bestaan de werkzaamheden uit het vormgeven, opmaken en doorontwikkelen van ons eigen magazine (twee keer per jaar). En het beheren van onze socials en website. Dat is wat bovenaan je prioriteitenlijstje zal staan.

Maar daarnaast ben jij sparringpartner van je directe collega, geef je samen invulling aan het marketingplan en zorg je voor de nodige gezelligheid en humor.

Over jou
We hebben je interesse nog? Mooi. Dat betekent waarschijnlijk dat je nieuwsgierig bent. Dat vinden wij belangrijk. Vrienden omschrijven je als een aanpakker, zelfstandig en creatief. 

Ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar voor ons? Ken jij je weg in Adobe Indesign én ben je nog steeds geïnteresseerd? Dan ben je nu vast nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben. 

Wat bieden wij jou

Een gezellige en vrije bedrijfscultuur;

Samen lunchen op kantoor, de broodtrommel mag je thuislaten;

Veel vrijheid en een gezonde dosis eigen verantwoordelijkheid;

● Meer dan genoeg afwisseling;

● Een gezellig team;

● Fijne (vrijdagmiddag) feestjes, zonder verplichte eindtijd.

Over VAEX
VAEX is gespecialiseerd in internationale handel (en transport) van levend vee. En ja, ook nu verder lezen. Ons team bestaat namelijk uit een goede combinatie van hakken en klompen. En onze mannen, lopen heus niet alleen maar op klompen. 

Ons team bestaat uit 34 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar. Samen met Nicolle vorm jij het marketingteam. We zijn een jong en ambitieus team, met zeer betrokken medewerkers. 

Check ons teamwww.thelivestocktraders.nl/varkens/contact.

VAEX is een familiebedrijf dat zich al vier generaties lang bezig houdt met internationale handel van biggen, varkens en runderen. Werken bij VAEX past bij je, of het past niet bij je. Dit kun je het beste ervaren als je eens bij ons op gesprek komt. We hebben namelijk erg lekkere koffie!

Heb jij zin om te starten?
Stuur jouw CV en motivatie naar:
Linda Carels (Office manager): linda.carels@vaex.nl

Voor vragen kun je Linda mailen óf bellen op: 0486 - 47 22 50

« ga terug

Zoeken