Werkwijze

Werkwijze

Het is immers geen veehandel! Nou ja, dat is het wel, maar dan anders. Kijk, voor ons is de internationale handel in varkens, biggen en runderen een serieuze aangelegenheid. Al 40 jaar lang werken we aan een organisatie waar onze relaties in de keten, zowel afnemers als leveranciers, op kunnen bouwen en vertrouwen. Met als doel een organisatie te zijn die maximale ontzorging van onze relaties en een maximale verwaarding van hun producten hoog in het vaandel heeft staan, net als dierwelzijn.

Elke speler in de sector vraagt daarbij om een unieke benadering en aanpak, iets waar we ons voortdurend bewust van zijn. Inmiddels zijn we dan ook uitgegroeid tot ware specialisten in de internationale handel van biggen, slachtvarkens en -zeugen en fokrunderen. Aankoop, verkoop, bemiddeling, export, transport, transportmiddelen, opfok en eigen vermeerdering; alle facetten beheersen we tot in de puntjes.

Waar we ook komen, en we komen op heel veel plaatsen in Europa en daarbuiten, worden we door de VAEX familie hartelijk ontvangen als dé handelspartner. Omdat men inmiddels weet dat ’t goed komt. Onze persoonlijke benadering en tomeloze inzet worden daarbij hoog gewaardeerd, net als ons vermogen om met oplossingen te komen. Zijn ze er niet, dan zorgen we er zelf voor. ‘Nee’ verkopen we niet, ‘ja’ ligt om de hoek. Zo blijven we altijd voorop lopen.

Met beide benen op de grond, het vizier gericht op de belangen en wensen van onze relaties, doelgericht, vernieuwend en grensoverschrijdend – letterlijk én figuurlijk –, laten we de concurrentie ver achter ons. We zijn dan ook niet voor niks VAEX - The Livestock Traders.

 

Referenties

Zoeken