#ViaVAEX Nieuws

VAEX Vertelt - Terug naar de tekentafel

Datum: donderdag 22 september 2016

Een half jaar radiostilte vanuit onze kant als het gaat om het versturen van een nieuwsbrief of het publiceren van andere marktberichten. Is dit omdat wij niets meer te vertellen hebben aan de sector? Nee, maar ook wij hebben het afgelopen half jaar de tijd genomen terug te gaan naar de tekentafel. De sector is veranderd in de afgelopen 10 jaar en ook VAEX en daarmee wij als directie moeten mee veranderen.

De belangrijkste verandering in bedrijfsstrategie was onze keuze om uit te gaan breiden met onze tak VAEX Truck Trading. Op dit moment wordt er nog volop gebouwd aan een prachtig nieuw pand in Ravenstein waar we hopelijk aan het einde van dit jaar de eerste klanten mogen verwelkomen. De specialisatie blijft het kopen, verkopen, verhuren en inruilen van gebruikte én nieuwe (vee)transportmiddelen waarmee VAEX Truck Trading zich de afgelopen jaren bewezen heeft als waardevol onderdeel van de VAEX Group. Als extra aanvulling komt er een nieuwe, moderne en grotere werkplaats waar we onze handelsvoertuigen, ons eigen wagenpark, maar ook andere partijen van dienst kunnen zijn. 

VAEX Group Directie

Vanzelfsprekend moeten we daardoor als directie ook de taken gaan verdelen om zo samen de overview op alle activiteiten binnen de VAEX Group te kunnen behouden. Na 20 jaar in de varkenshandel heb ik er dan ook voor gekozen volledig de focus te gaan leggen op de handel in voertuigen, waar Dirk de verantwoordelijkheid neemt over de handel in levende dieren. Als directie van VAEX blijven we er samen naar streven de VAEX Group nog meer te laten groeien en een waardevolle handelspartner te kunnen zijn voor de sector in de breedste zin van het woord. 

Een all-in pakket waar wij geen uitdaging uit de weg gaan om voor u kansen te scheppen in heel Europa.


Gas erop.

Vriendelijke groet,

Pim Govers
Directie VAEX Group

« ga terug

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang alle persberichten die VAEX publiceert per mail.

Social media

Ook via sociale media kan je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom VAEX of contact opnemen met ons. 

Facebook   Twitter

Fotoboeken

Zoeken