#ViaVAEX Nieuws

VAEX op EuroTier 2016

Datum: maandag 7 november 2016

Over 1 week is het alweer zover. Dan staan 2400 exposanten voor u klaar in Hannover tijdens de EuroTier 2016. VAEX is er hier een van en verwelkomt u graag in een van onze 2 stands. Ja u leest het goed, tijdens deze editie staan we dubbel zo sterk. Zo zijn we niet alleen met het team van VAEX Varkens- en Veehandel vertegenwoordigd, maar sluit ook zustermaatschappij VAEX Truck Trading aan.  

Van 15 t/m 18 November kunt u ons vinden in:

  • Hal 16, Standnummer E-05 
    Biggen, Varkens en (Vee)transportmiddelen
    Als gast hebben wij uitgenodigd: 
    www.jumentra.com Hét online platform voor veetransport.
  • Hal 11, Standnummer F-55 
    Rundvee

Van plan te komen en hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan het contactformulier in. Dan zorgen wij dat een van onze vertegenwoordigers voor u klaar staat.

VAEX EuroTier 2016

Onze specialismen:


BIGGEN

"Ook bij overschot afzet direct in ons eigen netwerk"

 
Inkoop:
Met ons Europees netwerk van leveranciers en afnemers zitten wij breed in de markt. Dus ook bij overschot hebben wij mogelijkheden voor directe afzet binnen ons eigen netwerk.
Verkoop: Aanbod uit Nederland, Duitsland en Denemarken met diverse genetica en een vaccinatieschema naar wens.

Lees meer >

 


VARKENS

"Een zo hoog mogelijk rendement"

 
Via vaste handelsrelaties kunnen wij in heel Europa varkens afzetten. De specialisatie ligt in begeleiding en bemiddeling tijdens het gehele proces. Vanzelfsprekend denken wij graag mee wat betreft een combinatie met de aanvoer van uw biggen voor een zo hoog mogelijk rendement.  

Lees meer >


SLACHTZEUGEN & RESTBIGGEN

"Efficiënte en rendabele dierstromen"

 
Wij streven naar efficiënte en rendabele  dierstromen. Een combinatie van de afzet van uw slachtzeugen en  restbiggen ligt voor de hand. Hierdoor ontstaat één beweging in uw bedrijf met betrekking tot uw rest- en slachtmateriaal.

Geef ze op en wij regelen de rest >


FOKRUNDEREN

"Kennis van de internationale markt i.c.m. nationale expertise"

 
De kennis van de internationale markt maakt VAEX een uitstekende partner voor de verhandeling van uw vee. Hierin wonnen we in de afgelopen jaren aan vertrouwen zodat we steeds meer mooie export projecten op onze naam mogen zetten. Om dit een extra boost te geven zijn wij met deze activiteit tijdens de EuroTier 2016 met een extra stand vertegenwoordigd.

 Lees meer > 


(Livestock) Trucks & Trailers

"Publiekstrekker die u niet mag missen"


VAEX Truck Trading keeps on growing. In 2017 the team will move into a new, bigger, modern and improved building. We are specialized in buying, selling, renting, swaping and (with a new workshop) repairing new and used (livestock) trucks & trailers. VAEX Truck Trading will come in style with a crowd puller you should not miss. Do you want to become part of our new generation?

Ons aanbod >

« ga terug

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang alle persberichten die VAEX publiceert per mail.

Social media

Ook via sociale media kan je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom VAEX of contact opnemen met ons. 

Facebook   Twitter

Fotoboeken

Zoeken