#ViaVAEX Nieuws

Problemen constateren en aanpakken

Datum: maandag 14 december 2015

De varkenssector ligt in de lappenmand. Reserves van de Nederlandse varkenshouders raken op en er is nog geen goed nieuws te ontdekken in voorspellingen door diverse media. De varkenscrisis lijkt nu pas echt te zijn begonnen. Uit de sector komt herhaaldelijk dezelfde boodschap naar voren: “Aandacht voor de kwaliteit van biggen is belangrijker dan ooit”. Inmiddels een welbekende discussie, maar te zien is dat niet alle bedrijven ingericht zijn om aan de gewenste eisen voor bijvoorbeeld export te voldoen.

Wij als VAEX zijn momenteel de balans op aan het maken van het afgelopen jaar. Tevens is het weer tijd om nieuwe doelstellingen voor het jaar 2016 te formuleren. Een belangrijk punt op onze agenda: Hoe kunnen we onze leveranciers het beste van dienst zijn? Voor de hand ligt dat we altijd terug zullen grijpen op kwaliteitsmanagement, waarbij we blijven adviseren en bemiddelen tussen leveranciers en afnemers. Daarbij is het belangrijk dat er echt iets gedaan wordt met eventuele kritiek. We zullen bij onze klanten dan ook vooral aandringen om als ondernemer te blijven denken. Problemen tijdig constateren en aanpakken waar mogelijk.

"Helaas hebben we niet alles in de hand."

 

De huidige wereldpolitiek en oorlogen hebben meer dan ooit invloed op onze afzetmogelijkheden als Nederland. Onze visie: blijf op de hoogte en probeer waar mogelijk in te spelen op behoeftes.

Wij hopen er (weer) voor u te mogen zijn in het jaar 2016!

Met vriendelijke groet,

Dirk Govers
Directie VAEX

« ga terug

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang alle persberichten die VAEX publiceert per mail.

Social media

Ook via sociale media kan je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom VAEX of contact opnemen met ons. 

Facebook   Twitter

Fotoboeken

Zoeken