#VIAVAEX

Transportafdeling VAEX per 1 april 2019 verder als AXIS EUROLINK

Datum: dinsdag 19 maart 2019

Transportafdeling VAEX per 1 april 2019 verder als AXIS EUROLINK

“Nadruk op groot Europees netwerk en kennis van de lokale markten”

 

De transportafdeling van VAEX The Livestock Traders, gaat voortaan verder als zelfstandig en onafhankelijk bedrijf onder de naam AXIS EUROLINK. De afdeling transport heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Om deze groei door te kunnen zetten heeft de directie, van het in Reek gevestigde en internationaal opererende bedrijf, ervoor gekozen deze afdeling geheel los te koppelen.

VAEX The Livestock Traders, onderdeel van de VAEX Group, is een internationaal gevestigde naam als handelsonderneming en verzorgde tot heden ook het transport van biggen, varkens en runderen. De nieuwe logistieke tak AXIS EUROLINK, met als slogan “Connecting Livestock Chains”, is daarmee nu de Europese logistieke dienstverlener op het gebied van levende have.

Netwerk

De naam AXIS EUROLINK verwijst naar de spilfunctie die wij hebben in het enorme netwerk dat we in de laatste jaren hebben opgebouwd in Europa en in landen daarbuiten. Onze uitgebreide kennis van landelijke wetgeving geeft ons een groot voordeel op de concurrentie.

Onze slogan staat voor de verbindende rol die we vervullen om klanten in binnen- en buitenland optimaal met elkaar te verbinden. Wij zijn de spin in het web tussen leveranciers, afnemers en chauffeurs. We ontzorgen onze klanten geheel, van de organisatie van het transport tot en met de complete documenten- en douaneafhandeling. Hierbij hebben wij het dierwelzijn zeer hoog in het vaandel staan.

Familiebedrijf

De familie Govers is al sinds jaar en dag gekoppeld aan de handel in varkens en vee. In 1974 legden Toon en Leo Govers het fundament voor het huidige VAEX (Varkens export), waarna het bedrijf snel doorgroeide tot ver buiten de landsgrenzen en een begrip in Europa werd. Sinds 2005 ligt de dagelijkse leiding van het bedrijf bij Pim en Dirk Govers (zonen van respectievelijk Toon en Leo). Dirk Govers: “De klanten van AXIS EUROLINK kunnen blijven vertrouwen op de hoogst haalbare kwaliteit en manier van zaken doen. Het spreekt voor zich dat AXIS EUROLINK daarbij maximale aandacht besteedt aan alle noodzakelijke voorzieningen op het vlak van dierwelzijn en gezondheid.”

« ga terug

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang alle persberichten die VAEX publiceert per mail.

Social media

Ook via sociale media kan je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom VAEX of contact opnemen met ons. 

Facebook   LinkedIn

Fotoboeken

Zoeken