#VIAVAEX

KLANTENDAG 2019

Datum: vrijdag 5 juli 2019

Mart Smolders van MS Schippers is de dag begonnen met een openingswoordje over MS Schippers. Dirk Govers nam het woord over met een presentatie van VAEX met daarin een blik op de toekomst, een terug blik op 2018 en over de trend ‘minder vlees’ wat momenteel volop in het nieuws is door onder andere de protesten van Meat the Victims. We hebben onze aanwezigen mee laten denken en discussiëren betreft dit onderwerp. Vervolgens heeft Marc Schippers een presentatie gehouden met daarin HyCare methode als hoofdonderwerp.

Na de presentaties zijn we begonnen met de workshops. Verschillende groepen bezochten de HyCare varkensstal en mochten genieten van een vleesproeverij van Marc Crijns ( Eigenaar/chef-kok van Restaurant Crijns ) met daarbij een passend wijntje. De andere groep ging een kijkje nemen bij de HyCare rundvee stal. MS Schippers heeft laten zien wat HyCare inhoudt en waarom hierdoor het antibiotica gebruik kan worden verminderd.

Na een overheerlijke barbecue kijken we terug op een geslaagde dag. Veel informatie, gezelligheid en tijd voor een goed gesprek. Wij danken iedereen hartelijk voor deze dag!

Zie foto's:

« ga terug

Fotoboeken

Zoeken