TERUGVRACHTEN

TERUGVRACHTEN

VAEX is wereldwijd actief en door export dagelijks vanuit Nederland aanwezig in Europa, maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan Noord-Afrika, het Midden-Oosten t/m Siberië. Hierdoor kan het bedrijf uw stukgoed tegen aantrekkelijke tarieven  op ieder gewenst moment vervoeren. Deelvrachten zijn hierbij geen probleem.

STUKGOED
De combinatie van veetransport en het vervoer van stukgoed komt volgens VAEX te weinig voor. Dit is zonde, want beide sectoren kunnen elkaar vaak goed uit de brand helpen waar minder ‘lege’ kilometers het resultaat kunnen zijn. De wagens worden na lossing grondig gereinigd volgens protocol, waardoor voor ieder product veilige en schone transportmogelijkheden bestaan. Zo heeft VAEX zelf een nieuwe oplegger ontwikkeld welke geschikt is voor zowel veevervoer als stukgoed. Tevens beschikken wij over tautliners.

JUMENTRA
Jumentra is hét online platform in Europa dat snel en effectief vraag en aanbod op het gebied van veetransport faciliteert. Jumentra brengt de veehouderij en veetransport dichter bij elkaar en zorgt ervoor dat beide vakgebieden efficiënter kunnen samenwerken. 

Zoeken