#NIEUWS

Gezocht: Administratief medewerk(st)er

Datum: donderdag 30 juni 2022

Reek, 24 - 28 uur

Over de rol
Als administratief medewerk(st)er zorg jij er mede voor dat het in- en verkoopteam zich kan focussen op waar ze goed in zijn: internationale handel.  Je verzamelt gegevens en controleert deze op juistheid, bruikbaarheid en volledigheid. 

Je controleert onder andere boekingen van inkoop- en verkoopfacturen. Je verwerkt creditcard- en bankmutaties in de boekhouding. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste archivering en registratie van verschillende documenten. Daarnaast pak jij ad hoc werkzaamheden op ten behoeve van de financiële administratie. Een afwisselende functie dus!

Over jou
We hebben je interesse nog? Mooi. Dat betekent waarschijnlijk dat je nieuwsgierig bent. Dat vinden wij belangrijk. Vrienden omschrijven je als een aanpakker, zelfstandig en een pietje precies. 

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding met aantoonbare werkervaring. Én jij kent de weg in Word en Excel. Heb je ook nog ervaring met ERP pakketten? Dan is dat helemaal een voordeel!

Ben jij minimaal 24 tot 28 uur per week beschikbaar voor ons? En ben je nog steeds geïnteresseerd? Dan ben je vast nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben. 

Wat bieden wij jou:
Een verzorgde lunch. De broodtrommel mag je thuis laten.

Natuurlijk vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Veel vrijheid en een gezonde dosis eigen verantwoordelijkheid.

● Meer dan genoeg afwisseling.

● Een fijne, gezellige werkomgeving. Met diverse teamactiviteiten

Waar kom ik terecht?
Bij VAEX, een internationaal handelsbedrijf. Namelijk in vee. Nu denk je vee? Ja, vee. Kom maar gewoon een kop koffie drinken. Dan zul je zien dat ons team bestaat uit een goede combinatie van hakken en klompen. En onze mannen, lopen heus niet alleen maar op klompen. VAEX is een modern bedrijf met een jong en ambitieus team! Beloofd.

Check ons team → www.thelivestocktraders.nl/varkens/contact

Heb je vragen? Wil je meer weten? Of wil je graag Linda telefonisch spreken over deze functie?
Dat kan! Bel Linda dan op 0486-472250. Ze vertelt je graag meer over deze functie.

Direct solliciteren
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar linda.carels@vaex.nl

« ga terug

Zoeken