VLEESVARKENS

VLEESVARKENS

VAEX Varkens- en Veehandel heeft als prioriteit een open en transparante relatie tussen leveranciers en afnemers te waarborgen. Hierdoor ligt de specialisatie in begeleiding en bemiddeling tijdens het gehele proces wat betreft de verwaarding van uw product. Hierbij wordt gestreefd naar een constante kwaliteit van de dieren.

GEZONDHEID
Bij de verwaarding van uw vleesvarkens zorgen wij voor een voortdurende gezondheids- en kwaliteitsbewaking. Zo heeft het bedrijf eind 2012 een eigen kwaliteitsmanager aangesteld welke vermeerderaars en vleesvarkensbedrijven bezoekt. Bij deze bezoeken worden klinische beoordelingen gedaan waarbij met name gelet wordt op de gezondheid van de dieren. Tevens kan onze kwaliteitsmanager eventueel slachtlijnonderzoek uitvoeren/ begeleiden.

DUURZAAMHEID
De juiste big op het juiste moment op de juiste plaats in de markt krijgen, dat is de uitdaging die VAEX graag voor u aangaat. Om dit te kunnen bereiken steken wij veel energie in het behoud van een continue en duurzame relatie met zowel leveranciers als afnemers en brengen wij ook beide partijen met elkaar in contact. Dit ondersteunt onze doelstelling een zo hoog mogelijk rendement voor u te behalen en zorgt ervoor dat uw dieren bij de juiste slachterij terecht komen. 

VRAAG EN AANBOD VLEESVARKENS

Bekijk onze actuele vraag en aanbod van vleesvarkens

Ga naar het overzicht

VARKENSPRIJZEN
Ontvang iedere week de varkens-, biggen- en zeugenprijzen automatisch per email!

SLACHTZEUGEN

VAEX haalt het uiterste uit iedere zeug waarbij de kwaliteit en conditie het geschikte afzetkanaal bepaalt.

 

Lees meer

Wij zorgen voor de juiste verwaarding.

RESTBIGGEN

Wij helpen u graag verder om uw restbiggen te verwaarden en zo eventuele ziektedruk weg te nemen uit uw bedrijf.

 

Lees meer

Restbiggen zijn vaak te lang aanwezig op een bedrijf wat vaak resulteert in een te hoge bezettingsgraad.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij VAEX Varkens- en Veehandel, we bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

offerte

Zoeken