KWALITEITSMANAGEMENT

KWALITEITSMANAGEMENT

Het leveren van kwalitatief goede en gezonde biggen, dat is een streven wat we allemaal delen in onze sector. Transparantie creëren bij zowel leverancier als afnemer is daarbij ons inzien een belangrijke stap.

MONITORING
Jack Segers is binnen VAEX aangesteld als kwaliteitsmanager om de toeleverende vermeerderingsbedrijven op een regelmatige basis te bezoeken. Bij deze bezoeken wordt aan de hand van monitoring gelet op de gezondheid van de dieren, waarbij kritisch wordt gekeken naar het welzijn van de dieren. Door zijn jarenlange ervaring als varkensdierenarts hopen wij dat hij een frisse blik kan werpen op deze bedrijven. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met de begeleidende bedrijfsdierenarts en voeradviseur.

GEVOLGEN
De monitoring van Jack Segers is een initiatief van VAEX met als primair doel onze leveranciers te begeleiden en adviseren om zo samen een kwalitatief en gezond product te kunnen leveren. De technieken worden steeds beter en daardoor de productie steeds hoger. VAEX zorgt er graag samen met u voor dat bedrijven op alle vlakken én op de juiste manier mee blijven groeien.

Monitoring

Onze kwaliteitsmanager bezoekt op een regelmatige basis onze toeleverende vermeerderingsbedrijven met een sterke nadruk op gezondheid en kwaliteit.

 

Lees meer

Zoeken