VAEX in Europa

VAEX Truck Trading B.V.

VAEX Truck Trading is ontstaan danzij de kennis en ervaring met veetransportmiddelen vanuit de VAEX Varkens- en Veehandel. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig specialist en handelaar in nieuwe en gebruikte trucks en (vee)transportmiddelen.

Trucks in alle soorten en maten, maar ook bedrijfsauto’s, trekkers, bakwagens, aanhangers, opleggers en ander exclusief materiaal. We kopen ze, verkopen ze, zoeken ze, ruilen ze in, huren en verhuren ze en onderhouden ze in onze breed uitgeruste, moderne werkplaats. Bovendien hebben we gedurende de jaren een enorm netwerk opgebouwd, met daarin veel contacten met transporteurs en handelaren.

Kortom, zoekt u een truck of transportmiddel of een plek waar u uw truck of transportmiddel kwijt kunt, dan bent u bij ons aan het enige, juiste adres. Klanten weten inmiddels wat ze van ons kunnen verwachten. Open en transparant zaken doen, een persoonlijke benadering met korte, informele lijnen en de zekerheid dat we kwaliteit én een oplossing bieden voor elk vraagstuk. Want ‘nee’ kennen we niet en ‘ja’ ligt altijd om de hoek. Zo blijven we continu voorop lopen. Doelgericht, met beide benen op de grond en het vizier gericht op uw belangen en wensen laten we de concurrentie ver achter ons. We zijn dan ook niet voor niks VAEX - The Truck Traders



CONTACTGEGEVENS

VAEX TRUCK TRADING B.V.
De Verver 4A | 5371 MZ Ravenstein
T: +31 (0) 486 41 17 15
E: trucktrading@vaex.nl

WWW.THETRUCKTRADERS.COM

Zoeken